De nieuwe Gigaset Pro Maxwell 3 gecertificeerd op VOIPZeker.

Rate this post

VOIPZeker de zakelijke telefonie aanbieder voor het MKB in Nederland heeft de Maxwell Basic en Maxwell 3 telefoons van Gigaset Pro gecertificeerd. De Gigaset N510 en de N720 Pro DECT en de DX800 vaste telefoon zijn ook opgenomen in deze certificering. Hiermee is het actuele productportfolio van Gigaset pro aangesloten op het hosted VoIP platform van VOIPZeker.

Deze samenwerking tussen VOIPZeker en Gigaset pro biedt belangrijke voordelen voor klanten en resellers, waaronder de mogelijkheden voor auto provisioning en de garantie van gecertificeerde producten.

Eerder is al intern getest met de bestaande Gigaset IP toestellen DE310/DE410/DE700/N300a. Omdat deze uitgefaseerd worden zal de officiële certificering niet meer plaatsvinden. Deze worden al volledig ondersteund door het Hosted VoIP platform van VOIPZeker en kunnen simpel en snel met auto provisioning in gebruik worden genomen.

Met de samenwerking van Gigaset Pro en de officiële certificering onderstreept VOIPZeker zijn ambities om ook in het komende jaar te blijven groeien en te werken aan innovatie. Binnenkort zal het nieuwe Hosted VoIP platform beschikbaar worden voor iedereen. Hierdoor krijgen klanten en resellers nog veel meer mogelijkheden.

https://teamwork.gigaset.com/gigawiki/display/GPPPO/Interop+IP+devices+VoipZeker 

Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen